De BT Flex app

De BookThat Flex app is de plek waar de uitzendkracht zijn of haar behoeftes tijdens het verblijf kan terugvinden. Het platform waar je alles, altijd en vanaf elke plek kan inzien. Bekijk hieronder alle functies die de app te bieden heeft.

De BT Flex app
BookThat

Alle informatie op één plek

Alle informatie over de faciliteiten van de woning, werkgever, omgeving activiteiten en de veel gestelde vragen zijn in een overzicht weergegeven. Denkend aan de wifi code, vuilnis afspraken, uitbetalingen van het loon waardoor de uitzendkracht in een hand omdraai alle informatie ziet op één plek.

BookThat

Explore

De informatie over wat er in de buurt te doen is. Hier wordt alle informatie weergegeven over de activiteiten, supermarkten, apotheken, sportscholen, horecagelegenheden en nog veel meer. Bang dat uitzendkracht het niet kan vinden? In onze app zit een automatische routebeschrijvingen, zodat de uitzendkracht nooit kan verdwalen.

BookThat

Schade melden

De uitzendkracht kan op een gemakkelijk manier de schade melden, waardoor jullie als uitzendbureau gelijk actie kunnen ondernemen en het woongenot kunnen optimaliseren.

BookThat

Direct chatten met het uitzendbureau

Interactie voorkomt negatieve recensies achteraf. Onze app zorgt voor een directe chatfunctie met de recruiter, waarbij klachten en opmerkingen meteen kunnen worden opgepakt.

BookThat

Uitzendbureau kan zelf documenten toevoegen

Wij bieden de mogelijkheid om extra documenten toe te voegen wat voor jullie belangrijke algemene documenten zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld contracten zijn, loonstroken, algemene huisregels, voorwaarden of informatie wat belangrijk is voor jullie uitzendkrachten.

BookThat

Review

De uitzendkrachten kunnen gemakkelijk een review plaatsen door middel van sterren. Doordat wij dit op een laagdrempelige manier aanbieden zien wij dat onze uitzendkrachten sneller een review achterlaten en het verblijf als, fijner ervaren.

Interesse in dit product?

Neem contact op