Over BookThat

Janic Makizodila | Founder BookThat:

Allereerst een kleine introductie, ik ben Janic Makizodila en ik heb de afgelopen jaren gewerkt voor Covebo Group waar ik Manager Digital (Sourcing) & Innovation ben geweest. Waar ik voornamelijk bezig ben geweest met het optimaliseren van processen, zodat deze over 5 jaar een strategisch voordeel kunnen bieden. Tegenwoordig ben ik oprichter van een startup (BookThat) waar wij momenteel iets heel tofs aan het neerzetten zijn. Een platform voor verschillende content gedreven dienstverleningen in Niche branches).

Met deze startup zijn we nu een weg ingeslagen, waarbij we ons richten op het probleem van uitzendbureau ’s met betrekking tot leegstand en kwaliteit van huisvesting.
Wij hebben een platform ontwikkeld waardoor bureaus efficiënter met de huisvesting en leegstand om kunnen gaan.
Waarbij wij de bureaus volledig ontzorgen met bijvoorbeeld administratie, betaling en in potentie zelfs de service. De drempel om mee te doen is heel laag.

Maar dit platform heeft een nog veel belangrijkere toevoeging voor de kwaliteit van wonen van arbeidsmigranten.
Wij willen met het platform ervoor zorgen dat de huisvestingsmarkt vele malen transparanter wordt.

We willen ervoor zorgen dat uitzendkrachten nog voordat ze de woning betreden inzicht krijgen in waar ze terecht komen, wat ze mogen verwachten, welke faciliteiten ze geboden krijgen en wat er bijvoorbeeld in de buurt te doen is. Daarnaast werken we met een strak review systeem zodat we de kwaliteit en verwachtingen zo goed mogelijk kunnen waarborgen.
Het mag gewoon niet zo zijn dat een arbeidsmigrant vooraf niet weet waar hij terecht komt.

We willen echt een product bouwen voor bureaus en uitzendkrachten, dus alle suggesties en feedback zijn meer dan welkom!

BookThat

For the passion of People