Appartement verhuren aan expats dankzij BookThatFlex

Wil je graag je appartement verhuren aan expats, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bij BookThatFlex staan we klaar om je te helpen. Zo bestaat ons netwerk uit maar liefst 400 uitzendbureaus verspreid door verschillende steden in Nederland. Deze uitzendbureaus zijn op zoek naar appartementen waar ze op korte termijn expats en andere (tijdelijke) arbeidskrachten kunnen onderbrengen. Doordat je in zee gaat met een bedrijf in plaats van een particulier, geniet je van een aantal voordelen. Zo ben je er bij ons van verzekerd dat je je betaling keurig op tijd ontvangt. Je kunt bovendien direct vastleggen voor welke periode je het appartement wilt verhuren.

Appartement verhuren aan expats dankzij BookThatFlex

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Appartement tijdelijk verhuren aan expats zonder rompslomp

Een appartement tijdelijk verhuren aan expats kan al vanaf 6 maanden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je appartement voor een langere tijd te verhuren. Doordat ons team jou volledig kan ontzorgen, heb je nauwelijks werk aan je appartement. Laat het appartement bijvoorbeeld door ons inrichten. Wij weten precies waar een appartement voor expats over moet beschikken. Andere (tijdrovende) klusjes zoals het schoonmaken, beheren en inspecteren van de woning kunnen wij tevens voor je overnemen. Lastige administratie en rompslomp proberen we zoveel mogelijk te vermijden. De belangrijke documenten (zoals de facturen) kun je echter direct online inzien.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Enthousiast over tijdelijke verhuur appartementen aan expats?

Ben je enthousiast geworden over de tijdelijke verhuur appartementen aan expats? Maak dan een account aan op ons platform. Dit kost je een paar minuten en geeft je direct een goed inzicht in wie wij zijn en met welke uitzendbureaus wij samenwerken. Uiteraard kun je ook eerst in alle rust onze demo en website bekijken. Mocht je benieuwd zijn naar het rendement dat je kunt behalen op je appartement, maak dan gebruik van onze rekentool. Een betere manier om inzicht te krijgen in jouw toekomstige inkomen en rendement is er niet. We hopen je gauw te begroeten bij BookThatFlex.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!