Eenvoudig woningen verhuren tegen goed rendement

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

Ervaringen van vastgoedeigenaren met BookThat Flex

Vastgoedeigenaar Limburg
Vastgoedeigenaar Limburg

BookThat Flex heeft mij binnen drie dagen aan een serieuze huurder geholpen. Het contact met deze partij verloopt soepel en afspraken worden nagekomen.

Vastgoedeigenaar Friesland
Vastgoedeigenaar Friesland

Inmiddels heb ik mijn tiende woning via BookThat Flex verhuurt. Ik ben erg enthousiast over de administratieve afhandeling en het goede rendement dat ik krijg. Fijn is ook dat BookThat Flex op no cure, no pay basis werkt zodat ik nooit betaal voor iets dat ik niet gebruik.

Vastgoedeigenaar Noord-Holland
Vastgoedeigenaar Noord-Holland

Wat ik fijn vind aan verhuren via BookThat Flex is dat ik altijd kan bellen of mailen voor advies, zo weet ik goed waar ik moet aankopen en waar ik rekening mee moet houden op het gebied van regels en wetgeving. Hierop krijg ik altijd snelle en professionele reactie. Zeker een aanrader!

BookThat Flex

Verhuren aan arbeidsmigranten was nog nooit zo makkelijk

BookThat Flex brengt vastgoed op een laagdrempelige manier binnen handbereik van uitzendorganisaties met behoefte aan flexibele huisvesting. Tegelijkertijd wordt de vastgoedeigenaar in het gehele proces ontzorgt.

Ik wil mijn woning(en) aanbieden