De voordelen van een huis verhuren aan expats

Je huis verhuren aan expats biedt verschillende voordelen. Zo zijn expats vaak maar tijdelijk in een stad of land te vinden. Je kunt je woning hierdoor ook voor een kortere periode aanbieden. Dit is ideaal als je niet vast wilt zitten aan een eindeloos contract en alle problemen van dien. Daarnaast verhuur je vaak niet rechtstreeks aan de expats, maar aan het bedrijf of uitzendbureau waar zij werken. Door te verhuren aan een professionele partij ben je gegarandeerd van een maandelijks inkomen en een goed rendement. Bij BookThatFlex bemiddelen we graag tussen jou en een uitzendbureau en/of expats.

De voordelen van een huis verhuren aan expats

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat Flex

Huis tijdelijk verhuren aan expats: mogelijk vanaf 6 maanden

Een huis tijdelijk verhuren aan expats is bij ons mogelijk vanaf 6 maanden. Ga je op reis of verblijf je voor je werk in het buitenland? Overweeg dan om je huis in de tussentijd te verhuren. Ook als je een woning hebt gekocht als investering kan het zeer interessant zijn om deze (voor een bepaalde periode) te verhuren. Bij BookThatFlex zorgen we ervoor dat jouw woning binnen korte tijd bewoond wordt. Daarnaast ontzorgen we jou wat betreft de administratie en het beheer van de woning. Zelfs het schoonmaken, inrichten en inspecteren kunnen wij voor je uitvoeren.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Meer weten over de tijdelijke verhuur huis aan expats?

Wil je meer weten over de tijdelijke verhuur huis aan expats? Léon vertelt je graag meer via de e-mail of onder het genot van een kop koffie. Uiteraard vind je ook op onze social media accounts en onze website meer praktische informatie. Bekijk bijvoorbeeld onze demo of bereken direct welk rendement je kunt behalen als je je woning verhuurt aan expats. Wil je graag zo snel mogelijk een expat of uitzendbureau vinden voor je pand? Maak dan vandaag nog een account aan en begin met het aanbieden van jouw woning.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!