Huis verhuren Amersfoort is het overwegen waard

Een huis verhuren Amersfoort is het overwegen waard. Leegstand is namelijk iets wat je – om meerdere redenen – wilt voorkomen. Daarnaast is een extra inkomen én rendement altijd meegenomen. Bij BookThatFlex bieden we jouw woning graag aan bij één van onze klanten. Zo bemiddelen wij tussen expats, arbeidskrachten, uitzendbureaus en verhuurders. Allen zijn op zoek naar een geschikte woning of huurder, maar willen zo min mogelijk rompslomp en administratie. Bij BookThatFlex maken we verhuren en huren daarom zo eenvoudig mogelijk. Je regelt bijna alles via onze website of kunt ons ervaren en enthousiaste team inschakelen om je te ontzorgen.

Huis verhuren Amersfoort is het overwegen waard

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Snel en eenvoudig een huis tijdelijk verhuren Amersfoort

Een huis tijdelijk verhuren Amersfoort via BookThatFlex is snel en eenvoudig. Dankzij ons grote netwerk vind je binnen de kortste keren een geschikte huurder. Je behoudt hierbij alle vrijheid om zelf te bepalen voor welke periode je de woning wenst te verhuren en aan wie. De betalingen ontvang je vooraf en kun je direct online bekijken. Het huis beheren (en alles wat daar bij komt kijken), kun je zelf uitvoeren. Het is echter ook mogelijk om ons team hiervoor in te schakelen. Op deze manier houd je genoeg tijd en energie over voor andere zaken.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Lees meer over tijdelijke verhuur huis Amersfoort

Op de website van BookThatFlex kun je meer lezen over de tijdelijke verhuur huis Amersfoort. Wil je een indicatie krijgen van het rendement dat je kunt behalen als je je woning via ons gaat verhuren? Maak dan gebruik van de online rekentool. Zo krijg je direct een goed beeld van het mogelijke rendement. Uiteraard kun je ook contact opnemen met Léon als je meer wilt weten over het rendement en onze diensten. Léon is te bereiken via social media of via de e-mail. Aarzel niet om hem al je vragen te stellen of om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!