Huis verhuren Hilversum zonder tijd kwijt te zijn aan beheer en administratie

Wil je een huis verhuren Hilversum zonder veel tijd kwijt te zijn aan het beheer en de administratie? Bij BookThatFlex bieden we je de ideale oplossing. Zo kun je via ons platform bijna alles online regelen. Zo kies je zelf je huurders uit en bepaal je zelf voor welke periode je je woning wilt verhuren (met een minimum van 6 maanden). Het beheer besteed je uit aan ons vakkundige team. Wij ontzorgen jou volledig in het beheren, schoonmaken en inspecteren van de woning. De betalingen ontvang je vooraf én je kunt de facturen direct downloaden via je profiel.

Huis verhuren Hilversum zonder tijd kwijt te zijn aan beheer en administratie

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Huis tijdelijk verhuren Hilversum via BookThatFlex

Wat BookThatFlex anders maakt dan andere bedrijven? Dat is dat wij een huis tijdelijk verhuren Hilversum extra eenvoudig maken. Waar je bij andere bedrijven vastzit aan een contract, kun je bij ons gewoon zelf bepalen hoelang je de woning wilt verhuren. Dit maken wij mogelijk door samen te werken met zo’n 400 uitzendbureaus door heel Nederland. De uitzendbureaus zijn constant op zoek naar een onderkomen voor hun (tijdelijke) krachten. Het is dus geen enkel probleem als je je woning slechts 6 maanden wilt verhuren terwijl jij een wereldreis maakt of als je de woning een jaartje wilt verhuren voordat je hem doorverkoopt.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Direct aan de gang met de tijdelijke verhuur huis Hilversum?

Wil je direct aan de gang met de tijdelijke verhuur huis Hilversum? Maak dan een account aan op onze website. Dit is snel en eenvoudig. Wil je liever eerst een indicatie van het rendement dat je kan behalen als je je woning via ons verhuurt? Gebruik dan onze rekentool. Je hoeft enkel een aantal gegevens in te vullen en je ontvangt direct een duidelijke indicatie. Mocht je een vraag voor ons hebben of hulp willen bij het aanmaken van een profiel of het maken van een berekening: stuur dan een e-mail naar Léon.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!