Huis verhuren Houten zonder rompslomp

Wil je een huis verhuren Houten, maar heb je geen zin in de (financiële) rompslomp die daar bij komt kijken? Bij BookThatFlex bieden we je graag de ideale oplossing. Zo hanteren wij een zeer volledige en professionele werkwijze waarbij we je niet alleen koppelen aan een huurder, maar ook diverse diensten kunnen verzorgen. Alle lastige en tijdrovende klusjes – zoals het beheren, schoonmaken, inrichten en inspecteren – van de woning nemen wij voor onze rekening. De betalingen ontvang je altijd vooraf en kun je snel en eenvoudig downloaden via je account. Je hoeft hierdoor niet tot nauwelijks af te reizen naar je woning of ons kantoor.

Huis verhuren Houten zonder rompslomp

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat Flex

Huis tijdelijk verhuren Houten via BookThatFlex

Een huis tijdelijk verhuren Houten is een goede investering. Wie wil immers geen rendement op zijn woning behalen én genieten van een vast en maandelijks inkomen? Bij BookThatFlex bepaal je helemaal zelf aan wie en voor hoelang je de woning verhuurt. Zo werken wij samen met diverse Nederlandse uitzendbureaus. Deze uitzendbureaus zullen de woning beschikbaar stellen voor hun (tijdelijke) uitzendkrachten en expats. Doordat deze doelgroep vaak maar tijdelijk in een land of stad verblijft, kun je je woning voor een korte periode (minimaal 6 maanden) verhuren. Dit is ideaal als je niet vast wilt zitten aan een langdurig contract .

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Enthousiast over tijdelijke verhuur huis Houten?

Ben je enthousiast geworden over de tijdelijke verhuur huis Houten? Meld je woning dan aan via ons platform. Je kunt direct beginnen met zoeken in ons klantenbestand. Als je eerst meer wilt weten over de werkwijze van BookThatFlex, kun je de demo bekijken of verder lezen op de website. Gebruik daarnaast onze rekentool om een schatting te maken van het rendement dat jouw woning zal gaan opleveren. Mocht je een vraag hebben of graag persoonlijk advies willen, aarzel dan niet en contacteer Léon. Léon staat klaar om je te helpen bij het verhuren van je woning en het vinden van een geschikte huurder.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!