Huis verhuren Nieuwegein: voorkom leegstand en genereer een rendement

Vastgoedondernemers en mensen die tijdelijk niet in hun woning verblijven kunnen er voor kiezen om hun huis te verhuren. Een huis verhuren Nieuwegein is een goede manier om leegstand te voorkomen én een rendement te generen. Bij BookThatFlex helpen we je graag bij het vinden van een geschikte huurder. Zo beschikken wij over een groot netwerk met uitzendbureaus en bedrijven verspreid over heel Nederland. Deze partijen zijn vaak per direct op zoek naar een huurwoning voor hun werknemers en arbeidskrachten. De voordelen van zaken doen met een bedrijf of uitzendbureau is dat het mogelijk is om je woning voor een korte periode te verhuren.

Huis verhuren Nieuwegein: voorkom leegstand en genereer een rendement

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Huis tijdelijk verhuren Nieuwegein is interessant om deze redenen

Een huis tijdelijk verhuren Nieuwegein via BookThatFlex is interessant om verschillende redenen. Zo kunnen wij jou volledig ontzorgen. Dit houdt in dat we aanvullende diensten bieden zoals het voorbereiden van de woning voor de verhuur. Wij zorgen er voor dat de woning volledig wordt ingericht en klaar is om bewoond te worden. Tijdens de verhuurperiode kunnen we de woning beheren. Ook het inspecteren en schoonmaken van de woning zijn taken die we kunnen uitvoeren. Onze complete én professionele service maakt het verhuren van een woning extra eenvoudig en aantrekkelijk. Je hoeft je namelijk nergens zorgen over te maken.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Meer informatie over tijdelijke verhuur huis Nieuwegein?

Wil je meer informatie ontvangen over de tijdelijke verhuur huis Nieuwegein? Contacteer Léon dan direct via de e-mail. Léon staat paraat om je meer te vertellen over ons en onze diensten. Daarnaast kan Léon je helpen met het uploaden van jouw woning op ons platform of een afspraak maken voor een kop koffie. Sommige zaken bespreek je namelijk liever face to face en onder het genot van een drankje. Tot slot staat onze website boordevol met handige informatie en vind je online een demo en rekentool. Maak kennis met onze werkwijze en bereken alvast wat je kunt gaan verdienen als je je woning verhuurt via BookThatFlex!

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!