Huis verhuren Utrecht aan expats en arbeidskrachten?

Wil je graag een huis verhuren Utrecht aan expats, arbeidskrachten en andere (tijdelijke) huurders? Maak dan kennis met het platform van BookThatFlex. In ons uitgebreide netwerk vind je maar liefst 400 bedrijven en uitzendbureaus die per direct op zoek zijn naar huurwoningen. Wij opereren door heel Nederland en staan bekend om onze volledige en goede service. Zo kunnen wij jou ontzorgen en (bijna) alle werkzaamheden voor je over nemen. Op deze manier kun jij je richten op andere projecten en/of je woning verhuren terwijl je zelf in een andere stad of land bent.

Huis verhuren Utrecht aan expats en arbeidskrachten?

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Huis tijdelijk verhuren Utrecht is financieel aantrekkelijk

Een huis tijdelijk verhuren Utrecht is financieel aantrekkelijk. Een woning die leegstaat brengt enkel kosten met zich mee. Je vaste lasten – zoals de hypotheek – lopen namelijk gewoon door. Daarnaast is een leegstand pand interessant voor krakers en andere mensen die jij liever niet in je woning ziet trekken. Door je woning te verhuren aan een professionele partij ben je ervan gegarandeerd dat je een vast inkomen genereert. Je geniet bovendien van een rendement. Op onze website kun je direct berekenen wat jouw woning kan gaan opleveren als je hem verhuurt via ons platform.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Contacteer BookThatFlex over tijdelijke verhuur huis Utrecht

Wil je meer weten over de tijdelijke verhuur huis Utrecht? Contacteer BookThatFlex dan vandaag nog. Wij reageren zo snel mogelijk op je e-mail. Zo beantwoorden we je vragen graag of kunnen we je uitnodigen voor een kop koffie. Als je direct meer wilt weten over ons en onze manier van werken, raden we je aan om de demo te bekijken of verder te lezen op onze website. Tot slot kun je je woning aanmelden voor de verhuur door een account aan te maken op onze website. Je kunt direct zoeken naar een huurder in ons bestand of een advertentie plaatsen.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!