Uitleg BookThatFlex | Diensten

Op BookThat wordt alles aangeboden in de vorm van een dienst. Na het aanmaken van een dienst is deze zichtbaar tussen het aanbod en kan je hierop geboekt worden. Het is mogelijk om meerdere diensten vanuit 1 account aan te bieden en te beheren.

Hoe maak je een dienst aan

Stap 1.

Na het inloggen op je account, kan je via het dropdown menu rechtsboven navigeren naar "Mijn diensten". Vervolgens druk je op de grote '+' om het aanmaken van een nieuwe dienst te beginnen.

Stap 2.

Vul hier de gegevens in over de dienst die je wil toevoegen. De categorie die hier wordt gekozen heeft invloed op de vindbaarheid op het platform. Het is hier niet mogelijk om een grote biografie toe te voegen of meerdere foto’s, dit kan pas na het drukken op de knop ‘dienst aanmaken’.

Stap 3.

Na het aanmaken van de dienst kom je direct terecht op de pagina van de aangemaakte dienst. Hier zie je de minimale versie van jouw aanbodprofiel en vanuit hier kan je beginnen met de dienst nog verder aan te vullen!

Selecteer eerst het account waaronder je de dienst wil aanmaken.

Mijn diensten
BookThat

Dienst compleet maken of bewerken

De dienst kan vanuit het aanbodprofiel verder worden aangevuld.

</br>

Stap 1: Foto/Video toevoegen
</br>
Het is mogelijk om meerdere foto's en video's toe te voegen door middel van de '+ Media' knop rechtsboven op de pagina.

</br>

Stap 2: Prijs aanpassen
</br>
Door middel van het potlood naast de vraagprijs, kan je de standaard prijs, aanvullende kosten, BTW-percentage en capacitieit aanpassen.

</br>

Stap 3: Socials koppelen
</br>
Via het potlood naast de titel, kan je de titel, biografie en eventuele externe websites toevoegen en aanpassen.

</br>

Stap 4: Tags toevoegen
</br>
Om de vindbaarheid van je profiel te vergroten, kan je door middel van de '+' in het rode vak tags toevoegen aan de dienst.

Maak direct een dienst aan

Kom je er even niet uit?

Stel ons direct een vraag