De voordelen van verhuur woning arbeidsmigranten

Het verhuur woning arbeidsmigranten kent diverse voordelen als je (tijdelijk) niet in je woning verblijft. Allereerst voorkom je op deze manier leegstand. Je woning zal hierdoor niet gekraakt worden en minder aantrekkelijk zijn voor inbrekers en andere mensen met verkeerde bedoelingen. Daarnaast creëer je op deze manier een vast en stabiel inkomen voor jezelf en een goed rendement. Een leegstaande woning kost normaal gesproken namelijk alleen maar geld. De hypotheek en een deel van de vaste lasten moeten immers gewoon betaald worden, of je er nu woont of niet. Als je de woning verhuurt, levert je dit per direct een maandelijks inkomen op.

De voordelen van verhuur woning arbeidsmigranten

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

BookThatFlex bemiddelt bij verhuur tijdelijke woning arbeidsmigranten

BookThatFlex bemiddelt bij de verhuur tijdelijke woning arbeidsmigranten (minimaal 6 maanden). Via ons platform kun je – geheel gratis – jouw woning delen en aanvragen ontvangen. Jij bepaalt zelf aan wie je de woning wilt verhuren. Dit kan een uitzendbureau zijn die op zoek is naar een woning voor arbeidsmigranten. In het verhuurproces wordt jij volledig ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, nemen het financieel beheer uit handen en zorgen dat er goede afspraken worden gemaakt. Daarnaast bieden wij extra services zoals het inspecteren, schoonmaken en inrichten van jouw woning. Het beheren van de boekingen en facturen doe je snel en eenvoudig vanuit ons platform. Dit is ideaal als je in het buitenland verblijft of zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan het verhuren van jouw woning.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Meer informatie over tijdelijke verhuur woning arbeidsmigranten

Wil je meer informatie over de tijdelijke verhuur woning arbeidsmigranten? Neem dan contact op met Léon via de e-mail. Léon vertelt je graag meer over de mogelijkheden of kan je uitnodigen voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek. Daarnaast vind je op onze website meer informatie over onze werkwijze en kun je het rendement van jouw woning berekenen. Met behulp van onze rekentool zie je direct hoeveel jouw woning zou kunnen opleveren als je met ons samenwerkt. Goed om te weten: wij zorgen er voor dat je je betaling vooraf ontvangt en doen er alles aan om administratieve rompslomp te voorkomen.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!