Woning verhuren aan expats via BookThatFlex

Een woning verhuren aan expats is de manier om direct een inkomen te generen. Een leegstaande woning is namelijk een grote kostenpost. Bepaalde lasten gaan gewoon door, terwijl jij wellicht in het buitenland bent of de woning hebt gekocht als investering. Door de woning te verhuren geniet je van een goed rendement én voorkom je dat je woning ten prooi valt aan krakers. Daarnaast is het voor het stadsbeeld fijner als er mensen in een woning verblijven. Waar je expats vindt die interesse hebben in jouw woning? Dat is via BookThatFlex. Wij bemiddelen namelijk met veel plezier tussen uitzendbureaus en verhuurders door heel Nederland.

Woning verhuren aan expats via BookThatFlex

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Woning tijdelijk verhuren aan expats is geen enkel probleem

Een woning tijdelijk verhuren aan expats is geen enkel probleem als je de hulp van BookThatFlex inschakelt. Bij ons ben je van harte welkom als je je woning voor minimaal 6 maanden wilt verhuren. Zodra we een huurder hebben gevonden, kunnen wij het beheer voor je overnemen. Alle overige zaken – zoals het ontvangen van de betalingen – regelen we online via je account. Op deze manier ben jij nauwelijks tijd en moeite kwijt aan het verhuren van de woning. Ook de administratie en overige rompslomp proberen we zo concreet en eenvoudig mogelijk te houden. Door jou te ontzorgen kun je met een gerust hart je woning verhuren.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Tijdelijke verhuur woning aan expats: krijg een indicatie van het rendement

Wil je een indicatie krijgen van het rendement dat je kunt behalen met de tijdelijke verhuur woning aan expats? Op onze website hebben wij een handige rekentool geplaatst. Hiermee bereken je binnen enkele minuten wat je kunt gaan verdienen. Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je ons bedrijf graag op de voet wilt volgen. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om Léon een e-mail te sturen. Léon denkt graag met je mee en zorgt er voor dat je binnen de kortste keren een huurder vindt voor jouw pand.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!