Interesse in een woning verhuren Amersfoort?

Wil je een woning verhuren Amersfoort? Maak dan kennis met BookThatFlex. Wij zijn een enthousiast platform dat verhuurders en vastgoedbeleggers koppelt aan uitzendbureaus en arbeidsmigranten. Wij zorgen er voor dat jouw woning binnen korte tijd wordt verhuurd. Dit kan zowel voor een lange periode als voor een korte en/of tijdelijke termijn zijn (minimaal 6 maanden). Jij bepaalt zelf aan wie en voor hoe lang je de woning gaat verhuren. Het voordeel van met ons samenwerken is dat jij volledig ontzorgd wordt in het verhuurproces. Wij bieden jouw woning aan en kunnen deze (indien gewenst) klaar maken voor de verhuur. Zo kunnen wij de woning inrichten, schoonmaken en inspecteren. Ook zorgen wij voor de brandveiligheid en het (financieel) beheer.

Interesse in een woning verhuren Amersfoort?

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Woning tijdelijk verhuren Amersfoort via BookThatFlex

Een woning tijdelijk verhuren Amersfoort via BookThatFlex is de ideale manier om leegstand te voorkomen. Leegstand is niet alleen zonde van de kosten die jij blijft maken, maar maakt jouw woning ook aantrekkelijk voor krakers en criminele activiteiten. Door je woning te verhuren krijg je bovendien een vast en stabiel inkomen en interessant rendement. En dat alles terwijl wij het regelwerk voor ons nemen! Alle boekingen en facturen download je direct online via ons platform. Je hoeft hierdoor niet naar ons kantoor of de woning toe te reizen. Je woning verhuren via BookThatFlex is hierdoor een ideale oplossing als je bijvoorbeeld (tijdelijk) in het buitenland verblijft of belegt in vastgoed. Wij voorkomen administratieve rompslomp en andere zorgen.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Vragen over tijdelijke verhuur woning Amersfoort?

Heb je vragen over de tijdelijke verhuur woning Amersfoort? Of wil je jouw woning direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Léon. Léon staat klaar om je te helpen. Mocht je benieuwd naar zijn naar hoeveel jouw woning per maand kan opleveren, maak dan gebruik van onze rekentool. Via onze website kun je direct berekenen wat jij per maand kunt gaan verdienen. Tot slot vind je op onze website meer informatie over onze manier van werken en de voordelen die we jou bieden. Graag tot ziens bij BookThatFlex.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!