De (financiele) voordelen van een woning verhuren Hilversum

Een woning verhuren Hilversum biedt verschillende (financiële) voordelen. Zo geniet je van een goed rendement en een maandelijks inkomen. Daarnaast wil je leegstand van het pand voorkomen. Ben je op zoek naar een betrouwbare, professionele en ervaren bemiddelaar die jou helpt bij het vinden van een geschikte huurder? Maak dan kennis met het team van BookThatFlex. Wij hebben een ruim netwerk dat bestaat uit honderden uitzendbureaus verspreid door heel Nederland. Deze uitzendbureaus zoeken constant naar woningen voor hun (tijdelijke) arbeidskrachten en expats. De kans is hierdoor groot dat wij per direct jouw woning kunnen verhuren.

De (financiele) voordelen van een woning verhuren Hilversum

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Comfortabel een woning tijdelijk verhuren Hilversum

Een woning tijdelijk verhuren Hilversum via BookThatFlex is niet alleen snel, maar ook zorgeloos. Zo bieden wij optionele services om het verhuren voor jou extra comfortabel te maken. Wij kunnen de woning bijvoorbeeld klaarmaken voor de verhuur en inrichten en meubileren. Daarnaast kunnen wij de woning tussendoor inspecteren, schoonmaken en het beheer voor onze rekening nemen. Het enige wat jij hoeft te doen? Dat is de facturen beheren. Je ontvangt de betalingen altijd vooraf en kunt deze online inzien via ons platform. Je kunt hierdoor waar en wanneer jij maar wilt je administratie bijwerken.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Bekijk onze demo over de tijdelijke verhuur woning Hilversum

Voor meer informatie raden we je aan om onze demo over de tijdelijke verhuur woning Hilversum te bekijken op onze website. Online kun je eventueel ook direct het rendement van jouw pand berekenen en meer lezen over onze werkwijze. Wil je je woning aanmelden? Maak dan een account aan. Als je een vraag hebt of graag kennis wilt maken met het team achter BookThatFlex, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je bereikt ons via de e-mail. Uiteraard beantwoorden we je vragen graag en kunnen we je uitnodigen voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Graag tot ziens bij BookThatFlex.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!