Snel, eenvoudig en zorgeloos woning verhuren Houten

BookThatFlex is een platform waar je snel, eenvoudig en zorgeloos een woning verhuren Houten kunt. Zo brengen wij verhuurders in contact met uitzendbureaus die per direct een woning zoeken voor expats of arbeidskrachten. Doordat wij samenwerken met maar liefst 400 uitzendbureaus door heel Nederland, is de kans groot dat wij jouw woning binnen korte tijd kunnen verhuren. Daarnaast nemen wij diverse taken (zoals de administratie) voor onze rekening. Door jou een volledige én goede service te bieden, heb je nauwelijks omkijken naar de woning. Dit is praktisch als je meerdere panden verhuurt of als je simpelweg druk bent met andere zaken.

Snel, eenvoudig en zorgeloos woning verhuren Houten

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Woning tijdelijk verhuren Houten: voorkom leegstand

Een woning tijdelijk verhuren Houten is ideaal als je een aantal maanden naar het buitenland gaat om te reizen, werken of studeren of als je de woning hebt gekocht als investering. Ook als je – om welke reden dan ook – de woning niet gebruikt en leegstand wilt voorkomen, is verhuur een interessante optie. Door de woning te verhuren geniet je direct van een goed rendement en een vast inkomen. Bij BookThatFlex hanteren we een minimale verhuurperiode van 6 maanden. Door de woning aan te melden op onze website kun je direct op zoek naar een huurder.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Contacteer ons over tijdelijke verhuur woning Houten

Wil je meer weten over de tijdelijke verhuur woning Houten? Neem dan contact op met Léon van BookThatFlex via de e-mail. Léon kan je meer vertellen over de mogelijkheden en onze aanvullende diensten. Zo kunnen wij de woning klaarmaken voor de verhuur en het schoonmaken, inspecteren en het beheer voor onze rekening nemen. Ben je benieuwd welk rendement je zou kunnen behalen met de woning? Maak dan gebruik van de rekentool op onze website. Tot slot vind je online een demo en meer informatie over wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. We hopen je gauw te mogen begroeten bij BookThatFlex.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!