Woning verhuren Nieuwegein via BookThatFlex

Een woning verhuren Nieuwegein is financieel aantrekkelijk voor vastgoedondernemers en mensen die (tijdelijk) niet in hun woning verblijven. Door woningverhuur creëer je namelijk een goed rendement, een vast inkomen en voorkom je leegstand (en alle problemen van dien). BookThatFlex is een platform die jouw woning kan verhuren aan arbeidskrachten of expats. Wij werken hiervoor onder andere samen met zo’n 400 uitzendbureaus. Wij nemen al het werk voor je uit handen, terwijl jij wel gewoon de controle behoudt over je woning. Zo bepaal je zelf aan wie en voor welke periode (minimaal 6 maanden) je de woning wilt verhuren.

Woning verhuren Nieuwegein via BookThatFlex

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Woning tijdelijk verhuren Nieuwegein via ons platform

Een woning tijdelijk verhuren Nieuwegein kan snel en eenvoudig via ons platform. Met onze online tool kun je direct berekenen wat jouw woning kan opleveren. Ben je overtuigd? Upload je woning dan vandaag nog. Je account beheren én alle administratieve taken regel je volledig online. Dit bespaart jou tijd, geld en moeite. Je kunt bovendien je woning makkelijk verhuren vanuit het buitenland. Voor vastgoedondernemers wordt het makkelijker om meerdere woningen in één keer aan te bieden. Naast dat BookThatFlex optreedt als bemiddelaar, kunnen wij diverse taken uit handen nemen. Denk hierbij aan de inspectie en schoonmaak, maar ook aan het inrichten en meubileren van de woning.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Heb je een vraag over tijdelijke verhuur woning Nieuwegein?

Heb je een vraag over de tijdelijk verhuur woning Nieuwegein? Contacteer Léon van BookThatFlex dan direct. Léon is bereikbaar via de e-mail of social media. Naast dat Léon je vragen graag beantwoordt, kan hij je uitnodigen voor een kop koffie en een persoonlijk gesprek. Zo kun je in alle rust kennis maken met BookThatFlex en ons unieke concept. Tot slot vind je op de website een rekentool, demo en praktische informatie. Neem de tijd om even rond te kijken en ontdek de voordelen van een woning verhuren via ons platform. Graag tot snel.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!