Woning verhuren Utrecht zonder (financiële) rompslomp

Veel mensen denken dat een woning verhuren Utrecht veel rompslomp met zich meebrengt. Van het vinden van een geschikte huurder tot aan het opleveren van de woning, het schoonmaken en inspecteren en – niet te vergeten – de betalingen nemen veel tijd en moeite in beslag. Zie jij er om deze redenen van af om een woning te verhuren of om te investeren in vastgoed? Maak dan kennis met het concept van BookThatFlex. Wij zijn een online platform dat bemiddelt tussen verhuurders en huurders in heel Nederland. Qua huurders richten wij ons met name op uitzendbureaus die een geschikte woning zoeken voor expats of arbeidskrachten.

Woning verhuren Utrecht zonder (financiële) rompslomp

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat Flex

Woning tijdelijk verhuren Utrecht via het platform van BookThatFlex

Een woning tijdelijk verhuren Utrecht via BookThatFlex brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo hebben wij een uitgebreid bestand waardoor jouw woning binnen de kortste keren aan een betrouwbare partij verhuurd wordt. Daarnaast maken wij het verhuren zo eenvoudig mogelijk. Dit doen wij door diverse taken voor je uit handen te nemen (zoals de tijdrovende inspectie, schoonmaak en beheer van het pand). Alle administratieve taken regel je op je gemak vanuit huis. Dit is comfortabel, efficient en praktisch. Je hoeft immers niet naar de woning of ons kantoor toe te komen om zaken te regelen (al ben je uiteraard altijd van harte welkom voor een kop koffie).

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Meer weten over tijdelijke verhuur woning Utrecht?

Wil je meer weten over de tijdelijke verhuur woning Utrecht? Lees dan verder op de website van BookThatFlex of bekijk onze demo. Online vind je tevens een rekentool waarmee je direct het rendement van jouw woning kunt berekenen. Mocht je een vraag hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Léon. Léon is het brein achter BookThatFlex en staat altijd klaar om je verder te helpen. Tot slot kun je via de website direct je woning aanmelden als je zo snel mogelijk een geschikte verhuurder wilt vinden.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!