Woning verhuren Woerden aan uitzendbureaus

Wil je graag een vast inkomen en een goed rendement genereren? Laat dan je woning verhuren Woerden door BookThatFlex. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat verhuurders koppelt aan uitzendbureaus in verschillende steden. Deze uitzendbureaus verhuren jouw woning vaak (tijdelijk) aan expats en arbeidskrachten. Door zaken te doen met een uitzendbureau in plaats van een particuliere huurder is het mogelijk om je woning voor een bepaalde periode te verhuren. Zo hanteren wij een minimale verhuurperiode van slechts 6 maanden. Daarnaast ben je er zeker van dat je betaling op tijd op jouw rekening staat.

Woning verhuren Woerden aan uitzendbureaus

De drie voordelen van verhuren via BookThat Flex

Toegang tot 400 uitzendpartijen

Maak gebruik van het netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Wij bieden jouw woningen direct actief aan.

Wordt volledig ontzorgt

Wij bieden de volgende diensten aan:
✔ inrichten en meubileren
✔ inspectierapporten
✔ schoonmaak
✔ brandveiligheid
✔ beheer

Automatische betaling vooraf

Ons platform faciliteert alle betalingen en zorgt dat deze altijd vooraf binnen zijn, dus geen dubieuze debiteuren en administratieve rompslomp.

Rendement indicatie verkrijgen? Bereken het zelf!

Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor jou, zodat je weet wat jouw woningen maandelijks waard zijn. Gemiddeld behalen wij voor onze verhuurders een BAR van 10 tot 14 procent.

Berekenen

Rekentool

Voer je gegevens in om te berekenen

BookThat

Woning tijdelijk verhuren Woerden via ons platform

Een woning tijdelijk verhuren Woerden doe je door een account aan te maken op ons platform. Je bepaalt zelf aan wie je de woning wilt verhuren en voor welke periode. Alle zaken die bij het verhuren van een woning komen kijken (zoals het beheer, inspectie en schoonmaak) kun je uitbesteden aan ons team. Zo heb jij geen omkijken meer naar het pand. Het enige wat jij hoeft te doen is de facturen checken en de betalingen innen. Doordat je dit snel en eenvoudig regelt via je account, bespaar je tijd en geld. Het is bovendien eenvoudig om meerdere woningen te verhuren of om de verhuur te regelen vanuit een andere stad of land.

Ik wil mijn woningen aanbieden

Uitzendbureaus uit ons netwerk

Tijdelijke verhuur woning Woerden bespreken met ons team

Heb je interesse in de tijdelijke verhuur woning Woerden? Kijk dan verder op onze website. Hier vind je niet alleen meer informatie, maar ook een demo en tool om jouw rendement mee te berekenen. Je kunt vervolgens direct een account aanmaken en jouw woning aanbieden. Mocht je liever eerst kennis willen maken met het team van BookThatFlex, neem dan gerust contact op met Léon. Léon is bereikbaar via social media en de e-mail. Léon kan je uitnodigen voor een kop koffie en een goed gesprek. Daarnaast staat hij altijd klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.

Contact

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Laten we er eens over sparren!

Koffie staat klaar!