Algemene info & Partners

Flexibele huisvesting huren en verhuren

BookThat Flex heeft flexibele huisvesting beschikbaar voor arbeidsmigranten door heel Nederland. Met een totale database van meer dan 8.000 bedden is er altijd een goede oplossing beschikbaar. Omdat BookThat Flex werkt met "leegstaande huisvesting" van andere bureaus zijn onze prijzen per bed, per week vele malen goedkoper en zijn de huizen specifiek ingericht voor uitzendkrachten.

Direct opzoek naar huisvesting, neem via onderstaande contact op en wij stellen direct passende huisvesting voor!
Mail direct

Flexrooms

Flexrooms is een professionele organisatie die zich bezighoudt met hoogwaardige huisvesting voor met name arbeidsmigranten. Haar speerpunten hierbij zijn kwaliteit, woongenot en betrouwbaarheid.

Zij beschikken, verdeeld over het land, over een groot aanbod aan uitstekende locaties voor het huisvesten van uw personeel. Tevens zijn zij op een aantal plaatsen bezig met het realiseren van een aantal nieuwe huisvestingslocaties op grotere schaal.

Openguard

Open Guard heeft al jarenlang ervaring in de huisvesting van arbeidsmigranten. Haar corebusiness is het inrichten en beheren van huisvesting, met als onderscheid dat zij als prioriteit de kwaliteit boven alles stellen.

Met de huidige norm van de huisvesting in Nederland (SNF) is het voor veel uitzendbureaus en huisvesters bijna niet meer te doen om aan deze norm te voldoen. Zij ontzorgen deze partijen, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness en hun huisvesting op een hoger niveau kunnen tillen.

Aluxa Vastgoed

Aluxa Vastgoed is een full-service organisatie voor personeelshuisvesting
Zij nemen zorg uit handen bij huisvesting voor het bedrijfsleven. Zij verhuren compleet ingerichte woningen die voldoen aan alle wettelijke SNF normen voor expats en buitenlandse werknemers in verschillende branches.

BN Facility

BN-Facility heeft als primaire doel om werkgevers en arbeidsbemiddelaars (uitzendbureaus) te ondersteunen en te faciliteren bij het huisvesten en vervoeren van arbeidsmigranten/ arbeidskrachten. BN-Facility gaat verder dan alleen het huisvesten van arbeidskrachten. Zij zijn in staat om het gehele proces te faciliteren. Het is haar doel om voor ieder huisvestingsvraagstuk een passende oplossing te vinden.